• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

5 Astra Scheermesjes

€3,50
Astra Double Edge Blades voor in een safety razor. Scherpte 4 op een schaal van 5. Afzonderlijk in paraffinepapier verpakt in een doosje van 5 stuks.
Levertijd 1 a 2 dagen
Voor 16:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
5 Astra Scheermesjes

Astra Double Edge Blades voor in een safety razor. Scherpte 4 op een schaal van 5. De stainless Astra (blauw) zijn nog wat scherper dan de groene variant. Deze mesjes werden in eerste instantie geproduceerd in Tsjechië. Echter, nadat Gillette het Tsjechische Astra kocht werd de productie verplaatst naar Rusland. Het zijn scherpe mesjes met een lange levensduur. Astra blades zijn afzonderlijk in paraffinepapier verpakt in een doosje van 5 stuks.

Gerbuik
Anders dan bij een Gillette systeem heeft een safety razor geen beweegbare kop. Zorg dat je het mes altijd onder een hoek van 35º op het gezicht houdt. Zeker bij de kaaklijnen en de hals is het zaak om daar goed op te letten. Een safety razor scheert door zijn enkele mes wat directer dan een Gillette wat in het begin tot irritatie kan leiden. Scheer daarom altijd rustig. Dit geeft het mes de tijd de haartjes netjes af te scheren. Hierdoor minimaliseer je sneetjes en rode plekjes.