• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MÜHLE Scheerset Liscio 3-delig - Wit - Saf.Razor

€117,00
3-delige Scheerset uit de serie Liscio van MÜHLE. De scheerset bestaat uit een houder, een Graudas scheerkwast en een Safety Razor. Handvatten zijn gemaakt van gepolijst edelhars.
Levertijd 1 a 2 dagen
Voor 16:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MÜHLE Scheerset Liscio 3-delig - Wit - Saf.Razor

3-delige Scheerset uit de serie Liscio van MÜHLE. De scheerset bestaat uit een houder, een Graudas scheerkwast en een Safety Razor. Handvatten zijn gemaakt van gepolijst edelhars. Het design van de Lisico, Italiaans voor ‘smooth’ is ontdaan van alle ovebodige details. De strakke en duidelijke vormen brengen het mooie en het praktische samen waardor het mes lekker in de hand ligt.

Gebruik
Maak de haren van de kwast nat met warm water. Sla het overtollige water uit de kwast. Haal de kwast door de scheerzeep of scheercrème zodat er voldoende aan de kwast zit. Schuim de zeep op in een opschuimbakje of direct op het gezicht. Laat het even inwerken alvorens te beginnen met scheren. Spoel na met koud water.

Anders dan bij een Gillette systeem heeft een safety razor geen beweegbare kop. Zorg dat je het mes altijd onder een hoek van 35º op het gezicht houdt. Zeker bij de kaaklijnen en de hals is het zaak om daar goed op te letten. Een safety razor scheert door zijn enkele mes wat directer dan een Gillette wat in het begin tot irritatie kan leiden. Scheer daarom altijd rustig. Dit geeft het mes de tijd de haartjes netjes af te scheren. Hierdoor minimaliseer je sneetjes en rode plekjes.