• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MÜHLE Houder Kwast en Mes Rytmo - Chroom

€40,00
Verchroomde standaard voor scheermes en kwast. Inclusief zeepbakje. Geschikt voor de serie Rytmo en Vivo van MÜHLE. Houder wordt zonder scheerkwast en mes geleverd.
Levertijd 1 a 2 dagen
Voor 16:00:00 uur besteld, morgen in huis! Je hebt nog: 03:39 uur
MÜHLE Houder Kwast en Mes Rytmo - Chroom

Verchroomde standaard voor scheermes en kwast. Geschikt voor de serie Rytmo en Vivo van MÜHLE. Inclusief zeepbakje met een doorsnede van 60mm. Daarmee speciaal geschikt voor de navulling scheerzeep van MÜHLE. Gewicht: 368g - Afmetingen: ø 90mm, hoogte 140mm Houders zijn vaak specifiek ontworpen voor een bepaalde serie scheerkwasten of -messen. Je kunt er niet zomaar vanuit gaan dat ook andere kwasten, dan aangegeven ook in de betreffende houder passen. Neem bij twijfel altijd even contact op. Houder wordt zonder scheerkwast en mes geleverd.

Gebruik
Spoel na de scheerbeurt de kwast goed schoon met handwarm water (maximal 45ºc). Laat het water recht in de kwast lopen voor ongeveer een halve minuut zodat de zeep goed uit is gespoeld. Let hierbij vooral op het midden van de scheerkwast waar de haren in het handvat zitten. Hier kan zeep zich opstapelen. Sla na het schoonmaken het water uit de kwast zodat deze redelijk droog is. Bewaar tot slot de kwast omgekeerd in een houder.