• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

MÜHLE

- Handmade in Germany -

Shop MÜHLE

Merknaam:    MÜHLE Rasurkultur MÜHLE logo                       
Land: Duitsland
Stad: Stützengrün
Sinds: 1945
Producten: Scheerproducten en huidverzorging voor mannen

Het familiebedrijf MÜHLE werkt al 70 jaar aan producten om van scheren een ontspannen en plezierige bezigheid te maken. Alle scheerkwasten, messen en houders worden handmatig in de eigen fabriek in Stützengrün geproduceerd onder strenge kwaliteitscontroles. Veelvuldig wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve en duurzame materialen. Zo is een groot deel van het assortiment scheerkwasten voorzien van natuurlijke Silvertip dassenharen. Dit exclusieve haartype neemt makkelijk water op, wat het opschuimen van de zeep vereenvoudigt. Daarnaast voelen de haren zeer zacht en comfortabel aan op de huid.

> Ga naar de shop

MÜHLE store Berlin

MÜHLE stelt ook hoge eisen als het gaat om de kwaliteit van de messen en handgrepen. Voor de messen wordt gebruik gemaakt van roestvrijstaal en messing: lichtgewicht, gladde en sterke materialen die eenvoudig te reinigen zijn. Voor de handvaten wordt vaak gekozen voor exclusieve materialen zoals porselein en (tijdloze) houtsoorten, waaronder Briar, Pruimenhout en African Blackwood. Door gebruik te maken van thermische behandeling, oliën of flinterdunne coatings van hoogwaardige was wordt een lange levensduur verzekerd.

MÜHLE: focus op vakmanschap en design

Het merk MÜHLE werd in 1945 opgericht door Otto Johannes Müller en groeide de laatste decennia uit tot een wereldspeler op het gebied van premium scheerartikelen. Vakmanschap, kwaliteit en service kenmerken de aanpak van dit familiebedrijf, dat jaarlijks meer dan 1.5 miljoen producten wereldwijd verkoopt. Tegelijkertijd staat vernieuwing hoog in het vaandel: de familie Müller is sterk georiënteerd op functioneel design en nieuwe technologieën om het gemak voor de gebruiker verder te verfijnen. Naast scheerkwasten en messen ontwikkelt MÜHLE onder de lijn MÜHLE SKIN CARE scheerzepen, scheercrèmes en lotions. De lijn MÜHLE ORGANIC bestaat uit een serie organische cosmetica.

Moeite met kiezen?

MÜHLE heeft een ruime collectie scheersets, scheerkwasten en -messen. Door de hoeveelheid is het best lastig een goede keuze te maken. Graag helpen je wegwijs in de opties.

> Kijk hier voor meer informatie en keuzehulp

MÜHLE travel set MÜHLE purist MÜHLE setting
MÜHLE stutzengrun MÜHLE kosmo geel MÜHLE productie
MÜHLE stylo MÜHLE measure MÜHLE hexagon