• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Prospector Co.

- Wares with purpose -

Shop Prospector Co.

Merknaam:    Prospector Co. Prospector co. logo                       
Land: Verenigde Staten
Stad: Savannah, Georgia
Sinds: 2010
Producten: Accessoires, huid- en haarverzorging m/v

Prospector Co. heeft haar oorsprong in Savannah, een historische stad met een creatieve vibe in het zuiden van de Verenigde Staten. In deze omgeving werkte oprichter Kyle Hinton jarenlang vol overtuiging aan de perfecte baardolie: een gezond, voedend product voor baard en huid. Met een houtachtig en masculien karakter ontwikkelde Burroughs Beard Oil zich in korte tijd tot een waar cult product onder de creatieve scene. Daarna werd het al snel opgepikt door een breder publiek.


Prospector co. kyle hinton


Pure kwaliteit
Wat in 2010 begon met Burroughs Beard Oil, is in krap zes jaar uitgegroeid tot een volwassen skin-care en lifestyle brand. In de jaren na de lancering van zijn eerste creatie, voegde Hinton een reeks verzorgingsproducten voor mannen en vrouwen aan het assortiment toe: cleansers, scheercrèmes, shampoos en (home) fragrances.

Kwaliteit en puurheid vormen altijd het uitgangspunt. Alle producten van Prospector Co. zijn gecreëerd met aandacht voor de gevoelige huid en vervaardigt met eerlijke, natuurlijke ingrediënten en samenstellingen met bewezen invloed. De formules zijn vrij van kunstmatige geur- en kleurstoffen. Ieder product wordt met de hand bereid, waardoor de oplage relatief beperkt blijft.


Design:
keep it simple
Bijzonder is dat elk product is opgedragen aan een historische persoonlijkheid, variërend van John Burroughs tot Annie Jones. Samen met het basic design van de verpakking, maakt dit Prospector Co. tot een unieke productlijn.

> Ga naar de shop

Prospector co. cedar tavern Prospector co. Savannah Georgia Prospector co. shower gel
Prospector co. Store logo Prospector co. giftboxes Prospector co. baardolie
Prospector co. silvertip brush Prospector co. leg shave Prospector co. savannah