Groen wassen met Five Oceans

  • Geplaatst op
  • Door p
  • Geplaatst in five oceans
Groen wassen met Five Oceans

Een volledig nieuwe milieutechnologie uit Zweden. Maak kennis met de wasmiddelen van Five Oceans. Een volledig nieuwe groene technologie, ontwikkeld om was- en schoonmaakproducten te produceren.

Bescherm kleur met het wasmiddel voor de bonte was en geniet van de Five Oceans’ Rain on Sandalwood-geur. Was je delicate kleding van wol, zijde of kasjmier met de formule voor de fijne was die verrijkt is met
dennenbos-geur. Of beleef maximale luchtigheid dankzij het ongeparfumeerde donswasmiddel.

 

Make every day, Earth day

Toen groen-tech-innovator Torsten Hedbom aan het Five-Oceans project begon, had hij maar een doel voor ogen. Een efficiënte reinigingstechnologie ontwikkelen met minimale impact op het milieu, de oceanen en in het water levende organismen. Na duizenden laboratoriumuren was het resultaat bereikt. Een nieuwe technologie voor reinigen en wassen - op basis van lokaal geteelde, natuurlijke en biologisch afbreekbare ingrediënten. De reinigingskracht komt van op suiker gebaseerde oppervlakte-actieve-stoffen die biologisch afbreekbaar zijn en een extreem lage watertoxiciteit hebben.

five oceans

 

De producten van Five Ocean hebben tussen de 90 en 97 procent minder water nodig om de impact van de producten op het aquatisch milieu te neutraliseren dan vergelijkbare producten met vergelijkbare prestaties. Een mooie kans voor iedereen om de voetafdruk van ons dagelijks leven te verminderen. Het wasmiddel is geschikt voor de wasmachine en voor de handwas. Totaal vegan en vrij van dierproeven. De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Ze zijn duurzaam en zien er ook nog eens goed uit.

SHOP