• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Cadeau voor hem

Op zoek naar een cadeau voor hem? Je man, vriend of vader? Voor zijn verjaardag, vaderdag, Kerst, Sinterklaas, valentijn of gewoon zomaar? Best lastig hè! De meeste cadeauwinkels of -websites bieden niet echt uitkomst. Veelal het zelfde liedje. Geen zorgen. Bij ons ben je aan het juiste adres. Schuym is de ultieme cadeauwinkel voor de man, met mooie geschenken waar je echt origineel mee voor de dag kunt komen.

 

Een origineel cadeau voor hem voor alle gelegenheden

Veel mannen zeggen dat ze alles al hebben. Toch zie je ze dagelijks in de weer met een supermarkt scheermesje en een bus scheerschuim vol met chemicaliën. Dat kan echt een stuk beter! Mannenverzorging is de laatste jaren enorm in opkomst. Goede producten zijn echter vaak moeilijk te vinden. In de gehele winkel kun je veel inspiratie op doen voor een geschikt kado. Schuym beidt immers een ruime keuze aan Scheersets, scheerkwasten en natuurlijk speciale cadeausets voor de heerlijke scheerbeurt. Wij zijn ervan overtuigd dat vanaf nu iedereen het perfecte cadeau voor hem kan vinden!

Verjaardagscadeau voor je man

Verjaardagscadeau voor hem

 

Kerstcadeau voor hem

Kerstcadeau voor hem

 

De liefste vaderdag cadeaus

Vaderdag cadeau

Kom op. Hij is maar 1 keer per jaar jarig, dus een origineel verjaardagscadeau is wel op z'n plaats. Denk eens aan een lekker ruikende scheerzeep of luchtje. Daar wordt iedereen blij van!

> Ga naar de shop

 

Natuurlijk wil je hem verrassen met een mooi kerstcadeau onder de kerstboom. Een romantisch geschenk wat helemaal in de smaak valt. Moeilijk? Bij Schuym niet. Vanaf nu wordt Kerst ieder jaar nog meer bijzonder!

> Ga naar de shop

 

Ook voor de liefste vader of man van de hele wereld is Schuym de cadeauwinkel waar je voor de leukste vaderdag cadeaus terecht kunt. Geen stropdas of sokken meer! Maar een origineel cadeau waar hij echt wat aan heeft.

> Ga naar de shop

 

Een cadeau voor ieder budget:


tot €50

€50 tot €100

€100 en meer