THE POWER OF YANG

  • Geplaatst op
THE POWER OF YANG

MÜHLE is onlangs een bijzondere samenwerking aangegaan met het fameuze Meissen porselein. Een partnerschap tussen twee traditionele Duitse bedrijven. Dit komt samen in een zeer exclusieve porseleinen scheerset.

Opgericht in 1711 door Koning Augustus de Sterke was Meissen de eerste porseleinproducent van Europa. Net als MÜHLE staat Meissen voor traditioneel Saksisch vakmanschap. De Meissen Edition scheerset wordt volledig met de hand gemaakt. Voor de illustratie op de kwast en het mes is gekozen voor de klassieke Ming-draak. De draak staat symbool voor wijsheid en de natuurlijke kracht van Yang. Elke product wordt handmatig beschilderd.

De scheerset bestaat uit scheermes met houder en een scheerkwast. Voor het scheermes is er keuze uit twee messen. Een klassieke safety razor, dit mes werkt met dubbelzijdige scheermesjes en geeft een traditionele scheerbeleving. Ook is er een uitvoering met de bekende Gillette Fusion. Voor de kwast is er keuze uit twee haartypen. Origineel silvertip dassenhaar. Silvertip heeft een hoog schuimend vermogen en is de beste kwaliteit dassenhaar. Hiernaast kun je ook kiezen voor Silvertip Fibre, een door MUHLE ontwikkelde synthetische vezel die gelijkwaardig is aan het natuurlijke dassenhaar.